Bet365 Bonusz

art

Hozzáadott: 2018-01-09 Kategória: bet365

Bet365 bonusz

Szokták mondani, addig nem vagy elég részeg, amíg a földön fekve nem kell kapaszkodnod… Sikeresen teljesítettük ezt a kihívást, a leheletünket már-már meg lehetett gyújtani és egy esetleges vérvételes vizsgálatot sem lehetett volna rajtunk elvégezni, ugyanis a drága AB-pozitív vérem 5 másodperc alatt elpárolgott volna. bet365 (alternatív link)

Én ezzel a kis szösszenettel nem tippeket szeretnék nektek napról napra adni, hanem egy helyes utat mutatni, hogyan is érdemes nekiállni a dolognak, melyek azok a stratégiák, amiket érdemes követni és ha türelmes vagy, és jól csinálod nem kevés pénzt szedhetsz össze vele! Az, hogy nyertek-e teljes mértékben rajtatok múlik, azon, hogy mennyire nézel utána egy-egy meccsnek/eseménynek… azon, hogy nem kapkodod el a dolgot.. azon, hogy ha látod, hogy a kínálat nem megfelelő, akkor pihensz egy napot és nem rakod fel az utolsó megtakarított kis pennydet is Mindent vagy semmit” alapon! Nem is értem, hogy voltam képes majdnem 6 évig játszani, mikor az elejétől fogva láttam, hogy kamu… Kipróbáltam sok mindent, mi történik, ha nem veszem ki a pénzt… ha egy vereség után órákig nem lépek be a szoftverbe.. gondoltam, talán azt akarják, h játsszak és termeljem a rake-et, de nem.

Ezért nagyon-nagyon hülye vagy buta az aki azt kérdezi miért érdeke a teremnek csalni, hiszen a játékosok egymás ellen játszanak és nem a terem ellen”. Előzőleg nem akartam belekeverni és ezzel tovább bonyolítani a dolgot, de hogy ne nézzen hülyének aki érti mit írtam annak ide írom, azt is hogy: a fenti szitunak kell előfordulni 100 billiárdszor és és abból jön ki a 10-es sorozat a 4 javára 96 ellen, de lényeges, hogy ennyi ilyen 96:4 szitu exhas-mondjuk 50-szer annyi leosztott partiból jönne ki.

Tudjon meg többet


foto
Bet365 bonusz

foto
Fogadasi bonuszt